Oude legendes

Bieren die we gelukkig niet snel vergeten, maar helaas niet meer terugkeren in ons assortiment. Op deze pagina vind je een aantal van onze Oude legendes. Dit zijn populaire Black Label bieren die helaas niet beschikbaar zijn. Op deze pagina staan dan ook niet al onze oude legendes. Staat een bier niet op de webshop? Dan is die helaas niet meer beschikbaar.

 

Houd ons black-label programma goed in de gaten voor onze maandelijkse nieuwste creaties! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ontdek de oude legendes van Brouwerij de Molen

De "Oude legendes" collectie van Brouwerij de Molen bestaat uit ambachtelijke speciaalbieren van hoge kwaliteit. Deze bieren combineren geschiedenis en traditie. Onze oude legendes serie eert de Nederlandse biercultuur en ons erfgoed in de regio. Deze collectie bevat speciale bieren gebaseerd op oude recepten en traditionele brouwtechnieken. We presenteren oude smaken en geuren in een moderne context. Met elke bier brengen we geschiedenis tot leven.

Klassieke bierstijlen in een nieuw jasje

Een hoogtepunt van deze serie is het beroemde bokbier. Het is een klassiek Nederlands bier dat al lang geliefd is. Dit komt door zijn smaak en karakter. Met ons eigen bier eren we de Nederlandse brouwkunst en traditie. Naast het bokbier omvat onze oude legendes serie ook andere traditionele bierstijlen, zoals Dubbel, Tripel, en Quadrupel. Elk bier wordt zorgvuldig gebrouwen. Het wordt gemaakt met goede ingrediënten en authentieke recepten. Dit zorgt voor een unieke smaak. Deze smaak zal bierliefhebbers verrassen.

Behoud van traditie en erfgoed

Met oude legendes willen we de rijke geschiedenis van de Nederlandse biercultuur eren en behouden. We willen de liefde voor oude bieren vergroten en onze smaaktradities behouden voor de toekomst. Dit doen we door oude verhalen opnieuw te vertellen aan mensen van nu.

 

Of je nu een ervaren bierliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van Nederlands bier. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedereen iets interessants.