Onze bieren

Onze bieren zijn altijd een combi van twee onverenigbare werelden. Altijd! Smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd. Dingen die je niet voor mogelijk hield dat ze gecombineerd werden zoals een stroopwafel barley wine of een apfelstrudel quadrupel. Stuk voor stuk gebaseerd op kennis, volwassenheid en karakter. Je wordt uitgedaagd om er iets van te vinden.

De bieren van Brouwerij de Molen

Ontdek de rijke verscheidenheid aan smaken binnen ons assortiment speciaalbieren op Brouwerij De Molen. Op deze pagina vind je een uitgebreide selectie ambachtelijke brouwsels die elke smaakpapil verwennen. Van verfijnde Belgische lambieken en karakteristieke Weizen tot gedurfde Sour Ales en unieke Specials, onze brouwerij omarmt de diversiteit van het bierlandschap. Verwen je smaakzintuigen en duik in de wereld van bijzondere bieren, waar vakmanschap en innovatie samenkomen voor een onvergetelijke bierervaring.

White labels

Onze white label serie omvat een uitgelezen selectie van verfijnde brouwsels die uitblinken in subtiliteit en evenwicht. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een doordacht brouwproces creëren we bieren die de zintuigen strelen en de ware essentie van ambachtelijke brouwkunst vertegenwoordigen. Elk white label bier is een meesterwerk op zichzelf, met complexe smaakprofielen en aandacht voor detail.

Black labels

Onze black label serie is een viering van creativiteit en vernieuwing. Hier dagen we uit en verkennen we een nieuwe horizon van smaak. Elk black label bier is een statement. Een gedurfde combinatie van ingrediënten en technieken die resulteert in een unieke proefervaring. Met elke release streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en de grenzen van het mogelijke te verleggen.