Specials

Elke maand brengt Brouwerij de Molen weer nieuwe specials uit in kleine batches. Deze bijzondere bieren heten ook 'black labels' en herken je aan het zwarte etiket op de fles. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om er als eerste bij te zijn, want OP = OP.

De bijzondere bieren van De Molen

Welkom in de boeiende wereld van bijzondere bieren bij Brouwerij De Molen! Als innovatieve brouwerij dagen we onszelf altijd uit om grenzen te verleggen. We maken vaak bieren die speciaal zijn, zelfs buitengewoon.

 

Onze passie voor het maken van speciale smaken komt tot uiting in onze black labels. Deze serie bieren wordt elke zes weken uitgebracht. Bij Brouwerij De Molen geloven we in het onverwachte en het buitengewone. Onze black labels zijn nooit eerder gebrouwen en wellicht zien sommige bieren zelfs nooit meer het daglicht.

 

Deze constante drang naar vernieuwing is wat onze bieren zo opmerkelijk maakt. Er zijn 20 vaste bieren beschikbaar. Daarnaast zijn er ook exclusieve black labels beschikbaar. Deze zijn voor tijdelijk genot. Ze bieden unieke brouwsels die anders zijn dan normaal.

Waarom zijn de bijzondere bieren zo populair?

Onze bijzondere bieren zijn geliefd vanwege hun verrassende smaakcombinaties en unieke aroma's. Elke slok vertelt een verhaal van ambachtelijk vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Bij Brouwerij De Molen streven we ernaar om de grenzen van smaak te verleggen en een onvergetelijke ervaring te bieden voor elke bierliefhebber. Bestel nu en dompel jezelf onder in de smaakrevolutie die onze specials te bieden hebben.

Wat maakt onze brouwerij extra bijzonder?

Wat onze brouwerij extra bijzonder maakt, is ons wereldwijde netwerk en onze samenwerkingen met toonaangevende craftbeer brouwerijen. Onze samenwerkingen brengen verschillende smaken samen. Dit gebeurt ofwel bij ons of ergens anders.

 

Het resultaat is iets echt unieks. Elk bier is vol passie, creativiteit en vakmanschap, en valt buiten de traditionele 'speciaalbier' grenzen. Ontdek de ongeëvenaarde wereld van bijzondere bieren bij Brouwerij De Molen. Onze black labels nodigen je uit voor een avontuurlijke smaakervaring buiten de normale categorieën.

 

Proef het verrassende. Geniet van bieren die het brouwen naar een hoger niveau tillen. Cheers op bijzondere momenten met bijzondere bieren!