Beer & Food Recepten

Foodpairings met bier

Het zijn De Molen bieren & de Fire & Food gerechten that blows your mind! Bier gaat heel goed samen met diverse gerechten. Bier kan op tafel staan maar kan ook onderdeel van de ingrediëntenlijst zijn. Benieuwd wat er zo allemaal van onze bieren wordt gemaakt?


Zomer & Passie gemarineerde zalm

Teriyaki Pina Colada Burger

Yuzu steak

Gestapelde schnitzel

BBQ-garnalen met dashiboter en nori

Zalm & cacao van de rookplank

Geroosterde varkensrack met zoethout

Peanutbutterjelly Burger & Bieruitjes

Cinnamon beef roll met peer


Fire&Food

Fire&Food is al zo’n 10 jaar het meest gelezen buitenkookmagazine van Nederland en België. Het blad waar gerenommeerde chefs en enthousiaste amateurkoks samenkomen en waar het buitenleven een lifestyle is. Van lekkere recepten met bijpassende De Molen bieren, BBQ-blogs tot aan handige tips en adviezen.

 

Kortom, met Fire&Food weet jij het het hele jaar door het beste uit je barbecue te halen. Je leest in iedere Fire&Food editie over onze bieren in combinatie met diverse barbecue recepten. 


Vlaamse stoof uit de slowcooker

The Hungry Dutchman staat bekend om zijn overheerlijke BBQ-recepten. In onderstaand recept staat De Molen Bok & Poot bockbier centraal. Geen stoofpan op de barbeque? Gebruik dan de Slowcooker! In een paar uur zet jij een lekkere Vlaamse stoof op tafel.

 

The Hungry Dutchman heeft onlangs een recept uitgebracht met Bok & Poot, de Vlaamse stoof  uit de slowcooker. Bekijk het recept en probeer het zelf!