Tour & Tastings

Bijna elke zaterdagmiddag zijn er, op inschrijving, twee rondleidingen.


Na de start in het brouwcafé, waar het hand gebouwde koperen brouwsysteem staat, brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij vlakbij de molen. Voor de liefhebber een fantastisch inkijkje in het brouwen van de bieren van Brouwerij de Molen. Maar ook een blik op hoe het allemaal begon en de ontwikkeling van oud naar nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Bij deze rondleiding proef je drie van onze bieren. De rondleiding duurt 80-90 minuten en is alleen op inschrijving. Reserveren is dus noodzakelijk. 

 

Mail naar info@brouwcafedemolen.nl of bel 0172-610848 (wo t/m zo).

Extra tour informatie

De rondleidingen starten om 12.30 uur en om 14.30 uur en worden in het Nederlands en zo nodig in het Engels gegeven. Na de rondleiding heb je alle gelegenheid een bezoekje te brengen aan de bierwinkel of het restaurant voor lunch, borrel of diner. De kosten zijn € 20 per persoon. De rondleiding start en eindigt in Brouwcafé de Molen aan de Overtocht 43 in Bodegraven.

Streep Brouwerij de Molen

Tour & Tasting op afspraak

Naast de vaste tijden op zaterdag kan er ook op andere dagen en tijden een afspraak voor rondleiding met proeverij worden gemaakt. 

 

Mail naar info@brouwcafedemolen.nl of bel 0172-610848 (wo t/m zo). 

Rondleidingen op afspraak worden gegeven vanaf zes personen.

Streep Brouwerij de Molen
You & Brouwerij de Molen

Er is één ding dat we diep in ons hart nóg belangrijker vinden dan smaak: Iedereen doet ertoe. Die mentaliteit zit in alles wat we doen. Je voelt het op onze brouwerij en uiteraard op Borefts, ons eigen bierfestival waar genieters van over de hele wereld samenkomen. Allemaal met één overeenkomst; hun liefde voor craft bier. Daarom maken we geen onderscheid. We willen dit doen met veel liefde, aandacht en plezier, we gaan er niet te veel over vertellen. We doen het gewoon en laten het zien.

 

Onze socials