Royal Swinkels Family Brewers en Budbee gaan de samenwerking aan

Royal Swinkels Family Brewers en Budbee gaan de samenwerking aan

Geplaatst door Dare to Drink Different on 26th Jun 2023

Royal Swinkels Family Brewers en Budbee gaan de samenwerking aan

Na een succesvolle proefperiode, waarin verschillende biermerken van de multibrandshop Dare to Drink Different rechtstreeks aan consumenten worden verkocht, begint nu de officiële samenwerking. Geleidelijk worden ook de andere webwinkels van Swinkels in Nederland aan dit proces toegevoegd.

Swinkels Family Brewers heeft Budbee gekozen als partner voor een milieuvriendelijke en klantgerichte bezorging. De duidelijke informatie over de bezorging en de positieve klantervaring van Budbee waren doorslaggevende factoren bij het aangaan van deze samenwerking. In de toekomst streven Swinkels Family Brewers en Budbee naar een gezamenlijke internationale uitbreiding.

Milieubewuste pakketbezorging

Swinkels Family Brewers hecht veel waarde aan duurzaamheid. Deze toewijding is zichtbaar in elke fase van de bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat alle leveringen op een milieubewuste manier plaatsvinden, worden er 100% recyclebare verpakkingen met het FSC-logo gebruikt en wordt er gestreefd om iedere doos zo volledig mogelijk op te vullen. Deze aanpak verlaagt niet alleen de verzendkosten voor de klanten, maar minimaliseert ook de milieu-impact van transport.

Bij het selecteren van een nieuwe fulfilmentpartner heeft Swinkels Family Brewers de duurzaamheidspraktijken van elke potentiële kandidaat zorgvuldig overwogen. Uiteindelijk is er gekozen voor Budbee, een logtechbedrijf uit Zweden met een sterke staat van dienst op het gebied van emissiereductie. Budbee heeft onlangs zelfs een emissiereductie van 50% aangekondigd en zijn de eerste last mile-bezorger die volledige transparantie biedt over het brandstofverbruik in hun toeleveringsketen. Door samen te werken met Budbee kan Swinkels Family Brewers weer een stap zetten op weg naar duurzaam en verantwoord ondernemen.

Swinkels, Dare to Drink Different en Budbee logo

Budbee en Royal Swinkels Family Brewers slaan handen in één

John Mouthaan, Head of Digital Sales bij Swinkels Family Brewers: “Bij Swinkels Family Brewers willen we graag onze business in het e-commerce kanaal versterken en dat willen we doen met sterke en betrouwbare partners. Voor ons zit de toegevoegde waarde van Budbee in de klantervaring en de duurzame levering. Klanten die online bestellen worden zeer goed geïnformeerd over de reis van het pakketje door middel van een klantvriendelijke Budbee portal en de push- en sms notificaties die de klant ontvangt. Dit zorgt voor een betere klantwaardering, minder vragen van consumenten waar hun pakketje is gebleven en daardoor minder logistieke bewegingen.”

Jørgen Höppener, General Manager Nederland bij Budbee: “Het is mooi om te zien dat de kernwaarden van een gevestigde naam als Swinkels Family Brewers zo naadloos aansluiten bij Budbee. Samen willen we de beste klantervaring bieden én bijdragen aan klimaatverbetering door te investeren in groene logistieke oplossingen. Steeds meer retailers zien in dat een sterke focus op een klimaatneutrale bezorging, zowel met Budbee’s huis-aan-huis bezorging als onze populaire Budbee Box pakketkluizen, de toekomst is.”