Nieuwe ​Dare to Drink Different verzendverpakkingen

Nieuwe ​Dare to Drink Different verzendverpakkingen

Geplaatst door Admin on 29th Mar 2022

Dare to Drink Different verzend vanaf hedendaags alle bestellingen in compleet Dare to Drink Different gedesignde verzendverpakkingen. Of je nu zelf je bierpakket samenstelt of een samengesteld bierpakket kiest, je ontvangt je bestelling altijd in onze kenmerkende verzendverpakkingen.

We hebben in samenwerking met Smurfit Kappa nieuwe verzenddozen ontwikkeld om beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten. Een gloednieuw design waarbij de doos precies is afgestemd op de grootte van al onze bieren. Zo passen dus al jouw zelf uitgekozen biertjes precies in onze verzendverpakkingen. Onze nieuwe verzenddozen zijn van 100% recyclebaar (FSC) karton gemaakt, waardoor ze CO2-neutraal zijn.

Geschikt als cadeauverpakking

Zowel bestellingen met samengestelde bierpakketten als bestellingen met losse bieren worden in de nieuwe verpakkingen verzonden. Het maakt dan ook niet uit of je een doosje van 6, 12, 18 of 24 bieren besteld. Op de doos staan leuke tips en weetjes en tevens vind je nog een leuke verrassing op de verpakking... Door het aantrekkelijke design is de doos ook geschikt om als cadeau naar iemand te verzenden. We hebben namelijk rekening gehouden met het plaatsen van het postetiket, zodat de uitstraling niet wordt verpest door het verzendlabel.

Voordelen verpakkingen

  • Geschikt om als cadeau te verzenden door de catchy uitstraling
  • De dozen zijn precies op maat gemaakt, zodat alle bieren er inpassen in alle combinaties
  • De dozen zijn beschikbaar in 6-, 12-, 18- en 24-stuks verzendverpakkingen
  • Er staan leuke tips en weetjes op de doos

Bestel je favoriete bierpakket met onze mooie nieuwe verzendverpakkingen.