Nieuw: Voeg een kaartje toe

Nieuw: Voeg een kaartje toe

Geplaatst door Dare to Drink Different on 12th Mar 2024

Is er binnenkort iemand jarig of wil jij iemand verrassen of een hart onder de riem steken met een passend biercadeau? Sinds vandaag kun je bij ons ook een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen aan je bestelling zodat de ontvanger ook een leuke boodschap van je ontvangt bij het openen van het bierpakket.

Hoe werkt zo'n kaartje dan? 
We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je hoeft alleen maar een tekstje toe te voegen tijdens het afrekenen en bij het invullen van het verzendadres krijg je vanzelf de optie te zien om een kaartje (€2,95) toe te voegen aan de bestelling. Zodra je het vakje aanklikt, komt er een tekst vak tevoorschijn waarin je de boodschap kunt plaatsen. Je hebt ruimte voor maar liefst 2.048 tekens.

Populaire biercadeaus
Het vinden van het perfecte cadeau voor een bierliefhebber kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er enkele populaire opties die keer op keer blijven verrassen en verleiden. Bij Dare to Drink Different hebben we een selectie samengesteld van de meest populaire biercadeaus, die gegarandeerd indruk zullen maken op elke ontvanger.

Bierpakket Brave: Voor de bierdrinker die houdt van bekende bieren en verzekerd wil zijn van 11 topbieren! Verras hem/haar met Bierpakket Brave en laat de beste bieren proeven. Aan bierstijlen geen genoeg! En ja, dat glas komt er natuurlijk bij voor de ultieme smaakbeleving!

Belgische klassiekers bierpakket: Voor degenen die de rijke traditie en vakmanschap van Belgische brouwerijen waarderen, is het Belgische klassiekers bierpakket een niet te missen keuze. Met 12 klassieke bieren zoals Blond, Tripels en Saisons, biedt dit pakket een authentieke smaak van het Belgische brouwmeesterschap.

Verjaardags bierpakket: Vier een onvergetelijke verjaardag met ons exclusieve Verjaardags bierpakket van 8 speciaalbieren. Dit pakket is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde bieren van hoge kwaliteit, waardoor de jarige een heerlijke reis kan maken door de wereld van speciaal bier.

Wat kan ik verwachten?
Onze bierpakketten worden verpakt in Dare to Drink Different verzenddozen, tijdens het afrekenen kies je je eigen bezorgdag uit. Op de pakbon in de doos staan geen prijzen, perfect om als cadeau te verzenden! Bestel je meerdere pakketten? Dan worden ze als aparte dozen ingepakt en in één van de pakketten zit dan het kaartje. Bestel je daarnaast nog losse bieren? Dan verzenden we die in een aparte doos of dozen. Wanneer je een pakket cadeau wilt doen, kan je tijdens het afrekenen een ander afleveradres invullen.