Curiosity Contest

What if... Jij een smaak mocht bedenken voor een limited edition van Brouwerij de Molen die in 2025 (samen met jou) gebrouwen wordt? Dit is je kans!

 

Zend jouw smaakidee uiterlijk 19 mei 2024 via onderstaande formulier in en misschien wordt jouw smaakcombinatie wel gebrouwen! De winnaar ontvangt gave prijzen (zie onderaan de pagina).

Stuur hier jouw ultieme smaak in!

What if... je wint?

De absolute winnaar zal op dinsdag 28 mei 2024 bekend worden gemaakt.

 

De beste inzending zal in 2025 gebrouwen worden. De winnaar ontvangt 2 gratis tickets voor Borefts bierfestival op vrijdag 20 september 2024 in Bodegraven én wordt uiteraard uitgenodigd op de brouwerij in Bodegraven voor een leuke dag zodra het door jouw ingezonden bier écht gebrouwen wordt.


What if.. De winnaar het levende beeld wordt van het nieuwe bier!? De winnaar willen we graag in beeld brengen door een gave post op onze socials. Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Bekijk dan snel onze socials waar je enkele voorbeelden kunt vinden!

Gember & Citroengras Triple
Streep

Winnaar Curiosity Contest 2023

 

De Gember & Citroengras - Een tripel van 9.0% is de winnaar van de Curiosity Contest welke in 2023 voor het eerst plaats vond. Verwacht een verfrissend bier met levendige citrus tonen door de citroengras en pittige gembertonen, gebalanceerd door een stevige moutbasis. De subtiele kruidigheid verrijkt de smaakervaring. Het resultaat is een uitnodigend brouwsel met complexiteit, perfect voor liefhebbers van tripels met een twist.

 

Smaakpalet: Kruidig, citrus en gember
Heerlijk bij: Pittige worst, gegrild varkensvlees en zoete fruit desserts
Het lekkerste op temperatuur: 7-8 graden Celsius

Streep

Inspiratie bijzondere smaakcombinaties

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe unieke smaakcombinatie? Ontdek dan onze meeste recente smaakexplosies van 2024.

Streep

Actievoorwaarden

De belangrijkste actievoorwaarden op een rij:

- Stuur je smaakidee uiterlijk donderdag 19 mei in

- Op vrijdag 21 mei maken we de 3 uitverkorenen bekend en dan kan er van dinsdag 21 t/m zondag 26 mei gestemd worden

- De winnaar maken we op dinsdag 28 mei bekend

- Als winnaar wordt jouw unieke bier gebrouwen in 2025 én ontvang je kaarten voor Borefts op vrijdag 20 september

 

De uitgebreide actievoorwaarden vind je terug in het inschrijfformulier.

Streep