Cinnamon beef roll met peer
Voor- of nagerecht
Voor 4 personen
Bereiden: 30 minuten
Ingrediënten
- 250 g rundergehakt
- 1 sjalotje
- 1 el sambal
- olie
- 1 pak kant-en-klaar kaneelbroodjes
- peren-bbqglaze
- 90 ml tomatenketchup
- 2 tl worcestersaus
- 1 tl azijn
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl cayennepeper
- rasp van ¾ peer
Extra nodig
- gietijzeren pan
- pizzasteen
- bakpapier
- rasp
Bereidingswijze
- Richt de barbecue in voor de indirecte methode, leg de pizzasteen erop en verwarm voor op 200°C.
- Maak de glaze door alle ingredienten in een pan te mengen. De glaze blijft koud. Zet in de koelkast.
- Snipper het uitje. Doe een scheutje olie in de pan en fruit de uitjes met de sambal. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Zet apart.
- Rol het kaneeldeeg uit. Verdeel het gehaktmengsel erover en rol op. Snijd in 6 plakken.
- Leg op de pizzasteen een vel bakpapier en de 6 cinnamonplakken. Bak in max. 11-15 minuten goudbruin.
- Serveer op een bord met de peren-bbqglaze er over gedruppeld.
Biertip
Peer & Walnoot Barley Wine van Brouwerij de Molen
Helaas, nog even geen toegang voor jou.
We zien je graag weer terug als je 18 bent!
Ben je 18 jaar of ouder?
Niks persoonlijks, je moet gewoon 18 jaar of ouder zijn om onze site te bezoeken. Het is de wet, sorry!
-
-