BBQ vlees met biersaus

Voor 4 personen

    • Verschillend vlees geschikt voor de BBQ

Ingrediënten

    • 1 flesje De Molen Passie & Cacao
    • 1 el olijfolie
    • 1/4 ts gemalen gember
    • 1/4 ts kaneel
    • 1 el gerookte paprika
    • 2 tenen geperste knoflook
    • 140 gr tomatenpuree
    • 1/4 tbs tabasco
    • 1 el ketjap
    • 1 el kappertjes
    • 1 el mosterd
    • 1/2 cup appelazijn
    • 1/2 cup lichte basterdsuiker
    • 1 cup ketchup

Extra nodig

    • BBQ
    • Tang
BBQ vlees met biersaus

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een pan en breng het aan de kook. Laat het vervolgens inkoken totdat je de gewenste dikte hebt bereikt.
  2. Laat de saus afkoelen en steek ondertussen de bbq aan.
  3. Leg hier verschillende stukken vlees en groentes op. Gril deze gaar.
  4. Serveer de groentes en het vlees met de saus en een glas Passie & Cacao.

Beerpairing: Passie & Cacao

Een rijke Imperial Stout met geroosterde tonen, intense cacao en een frisse toets van passievrucht. Het zoete karakter van de cacaonibs harmonieert met een fruitig zuurtje van de passievrucht, wat zorgt voor een perfect gebalanceerd smaakprofiel. Met een volle body biedt deze stout een complexe en verfijnde drinkervaring. Dat is De Molen Passie & Cacao.