BBQ vlees met biersaus
Voor 4 personen
- Verschillend vlees geschikt voor de BBQ
Ingrediënten
- 1 flesje De Molen Passie & Cacao
- 1 el olijfolie
- 1/4 ts gemalen gember
- 1/4 ts kaneel
- 1 el gerookte paprika
- 2 tenen geperste knoflook
- 140 gr tomatenpuree
- 1/4 tbs tabasco
- 1 el ketjap
- 1 el kappertjes
- 1 el mosterd
- 1/2 cup appelazijn
- 1/2 cup lichte basterdsuiker
- 1 cup ketchup
Extra nodig
- BBQ
- Tang

Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een pan en breng het aan de kook. Laat het vervolgens inkoken totdat je de gewenste dikte hebt bereikt.
- Laat de saus afkoelen en steek ondertussen de bbq aan.
- Leg hier verschillende stukken vlees en groentes op. Gril deze gaar.
- Serveer de groentes en het vlees met de saus en een glas Passie & Cacao.
Beerpairing: Passie & Cacao
Een rijke Imperial Stout met geroosterde tonen, intense cacao en een frisse toets van passievrucht. Het zoete karakter van de cacaonibs harmonieert met een fruitig zuurtje van de passievrucht, wat zorgt voor een perfect gebalanceerd smaakprofiel. Met een volle body biedt deze stout een complexe en verfijnde drinkervaring. Dat is De Molen Passie & Cacao.
Helaas, nog even geen toegang voor jou.
We zien je graag weer terug als je 18 bent!
Ben je 18 jaar of ouder?
Niks persoonlijks, je moet gewoon 18 jaar of ouder zijn om onze site te bezoeken. Het is de wet, sorry!
-
-