Duurzaam Gebrouwen Bierpakket

Dare to Drink Different

€44.95
Prijs inclusief statiegeld
(0 reviews) Schrijf een review
Beschikbaarheid:
Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
Verzendkosten:
6,95 - Vanaf €50 gratis verzending

Duurzaam Gebrouwen bierpakket

Bij Dare to Drink Different geloven we dat een goede biersmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van onze planeet. Daarom hebben we zorgvuldig samengewerkt met ambachtelijke brouwerijen die zich inzetten voor duurzaamheid om zo tot een pakket te komen waarbij elk bier op een verantwoorde wijze is geproduceerd. Het Duurzaam Gebrouwen bierpakket is te bestellen in 3 formaten: 12-pack, 18-pack of 24-pack.

Do you dare? Dit bierpakket bevat:

 • De Molen Fruit & Kruid: De Molen Brouwerij heeft al jaren een sociale werkplaats waar mensen met een beperking toch kunnen meehelpen in het brouwproces van bier. 
 • BRLO Blurry Vision: BRLO biedt ondersteuning aan regionale projecten, geeft financiële hulp aan Oekraïne en ondersteunt andere brouwerijen om hen verder te helpen. BRLO loopt voorop in de verduurzaming als brouwerij.
 • La Trappe Puur: Om verspilling tegen te gaan heeft de brouwerij hun eigen kas wat fungeert als natuurlijke zuiveringsinstallatie. Verder gaat een deel van hun opbrengst naar goede doelen, zoals de Voedselbank en Oeganda.
 • Kerel Organic White: Kerel gebruikt al jaren hun eigen waterstofcentrales om compleet onafhankelijk van het stroomnet te worden. Dit om duurzaamheid op één te zetten. 
 • Mongozo Buckwheat White: Biologisch gebrouwen bier dat ook glutenvrij is.
 • Saison Dupont Biologique: In 1990 is dit bier geïntroduceerd als het eerste biologische bier in België.
 • Moinette Biologique: Samen met Saison Dupont het eerste biologische bier op de belgische markt. 
 • Dupont Biolegere: Op verzoek is dit bier speciaal gebrouwen met uitsluitend biologische ingrediënten en een laag alcoholpercentage, maar wel met een rijke smaak.
 • DAVO Hang Out: Brouwerij DAVO is een zelfvoorzienende en energieneutrale brouwerij. Ze gebruiken uitsluitend fietskoeriers voor bierleveringen en ze zijn in staat om het residu van gebrouwen bier te hergebruiken voor onder andere diervoeding. 
 • Weihenstephaner Vitus: Weihenstephan produceert CO2 neutraal en financiëren regionale klimaat- en sociaalgedreven projecten.
 • BrewDog Planet Pale Ale: BrewDog is de eerste energie-neutrale brouwerij ter wereld. Met dit bier wil de brouwerij extra aandacht geven aan een milieuvriendelijk brouwproces. 
 • Fritz-Kola: In het bijzonder willen we onze vrienden van Fritz-Kola uitlichten die voorop lopen in verduurzaming. Ze gebruiken enkel nog recyclebare glazen flessen, ze helpen actief mee met schoonmaken van stranden en doneren veel opbrengsten aan duurzame doelen, zoals the Happy Activist. Alles voor een groenere toekomst.

Let op: bierpakketten worden altijd in een volledige doos verzonden. Bestel je naast dit bierpakket nog meer samengestelde bierpakketten of losse speciaalbieren? Dan worden deze bierpakketten ook in een doos verzonden en de losse bieren in een aparte doos. Het kan hierbij voorkomen dat je bestelling niet tegelijkertijd bezorgd zal worden (via Budbee of PostNL). We raden je daarom aan om de Track & Trace van je pakketten goed te volgen.

Duurzaam Gebrouwen bierpakket. Zijn verschillende bieren waarbij brouwerij of het bier specifiek gericht zijn op duurzaamheid.
Duurzaam Gebrouwen Bierpakket
€44.95
Prijs inclusief statiegeld