Not For Sale Ale

Don’t take it business, it’s only personal!

Met een proost de wereld veranderen!
We zijn trots dat we bij kunnen dragen aan de idealen van Not For Sale. Not For Sale is een wereldwijd netwerk dat over de hele wereld zelfstandige sociale projecten opstart met als uiteindelijke doel een eind te maken aan dwangarbeid en exploitatie van mensen. Want slavernij bestaat jammer-genoeg nog steeds. Not For Sale wil mensen, van alle leeftijden, die hierin verstrikt zijn geraakt een alternatief bieden. Want vluchten is één ding, maar dan? Not For Sale voorziet in bescherming, ondersteuning en educatie. Deze projecten worden door lokale ambassadeurs geïnitieerd en ondersteund door Not For Sale. Not For Sale wordt gevoed door donaties en door het ontwikkelen van bijvoorbeeld het Not For Sale Ale merk. Een bier waarvan 100% van de winst naar deze organisatie gaat. Not For Sale streeft naar een wereld waar niemand te koop is. Cheers to that!

Not For Sale Ale
Not For Sale Ale is een van de initiatieven die voorkwamen uit Not For Sale en is gestart in Zweden. Zij hebben ons gevraagd om een craft ale te brouwen. Not For Sale – Craft Lager is niet zomaar een uiterst smakelijk bier. Omdat 100% van de winst naar het doel gaat is het uniek in de wereld.

Over het bier
Not For Sale Ale – Craft Lager, gebrouwen bij Brouwerij de Molen is een blonde schoonheid van 4.7%. Citrus en fruit aroma’s domineren de geur van dit bier dat in de late en drooghop is verrijkt met premiant en cascade hop. Deze hopsoorten geven het een bloemig en licht kruidige smaak. Een ideale combinatie met bijvoorbeeld pittig eten maar ook een heerlijk bier voor ’s avonds.

Hieronder een video uit 2015 waarin Not For Sale oprichter David Bastone en Not For Sale Ale oprichter Ulf Stenerhag de organisatie voorstellen.