Rondleidingen & proeverij

Vanwege Corona tijdelijk geen rondleidingen op locatie

Bijna elke zaterdagmiddag zijn er, op inschrijving, twee rondleidingen.
Na de start in het brouwcafé, waar het hand gebouwde koperen brouwsysteem staat, brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij vlakbij de molen.
Voor de liefhebber een fantastisch inkijkje in het brouwen van de bieren van Brouwerij de Molen. Maar ook een blik op hoe het allemaal begon en de ontwikkeling van oud naar nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Bij deze rondleiding proef je drie van onze bieren.
De rondleiding duurt 80-90 minuten en is alleen op inschrijving. Reserveren is dus absoluut noodzakelijk. Mail hiervoor of bel 0172-610848 (wo t/m zo).

De rondleidingen starten om 12.30 uur en om 14.30 uur en worden in het Nederlands en zo nodig in het Engels gegeven. Na de rondleiding heb je alle gelegenheid een bezoekje te brengen aan de bierwinkel of het restaurant voor lunch, borrel of diner. De kosten zijn € 17,50 per persoon.
De rondleiding start en eindigt in Brouwcafé de Molen aan de Overtocht 43 in Bodegraven.

Tour & Tasting op afspraak

Naast de vaste tijden op zaterdag kan er ook op andere dagen en tijden een afspraak voor rondleiding met proeverij worden gemaakt. Mail hiervoor of bel 0172-610848 (wo t/m zo). Rondleidingen op afspraak worden gegeven vanaf zes personen.